Karin bezoekt Open Therapeuticum Leuven

2012-01-20

Heb het maar voor. Je hebt je leven mooi op orde, goede schoolresultaten, leuke vrienden, een stralende toekomst. En dan plots dat (verkeers)ongeluk waaraan je een hersenletsel overhoudt. Plots wordt jouw leven op pauze gezet, terwijl de wereld blijft doordraaien. De afstand met je vrienden, met het gewone leven, met de school wordt steeds groter.

Het Open Therapeuticum Leuven (OTL) werkt met jongeren met een niet aangeboren hersenletsel die kost wat kost terug hun plaatsje in de school willen opnemen, maar die door hun ongeluk hiertoe niet meer de kans krijgen. Zij willen niet anders. En toch blijft het een werk van lange adem voor OTL om samen met hen een onderwijstraject uit te stippelen. Omwille van hun vernieuwende onderwijsondersteunende werking ontving OTL reeds 45.000 euro financiële steun vanuit de provincie.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres