Marc Florquin nieuwe sp.a gedeputeerde in Vlaams-Brabant

2014-06-12

Marc Florquin uit Diest zal me vervangen als gedeputeerde voor de rest van de provinciale legislatuur. Een uitstekende keuze en een goede wissel voor de toekomst. Marc is immers een vaste waarde in de Diestse politiek en ver daarbuiten, een man met visie én ervaring. Marc is al 20 schepen en 26 jaar gemeenteraadslid in zijn thuisstad. Sinds 2006 zetelt hij in de provincieraad. Bovendien is hij als bediende van de Socialistische Mutualiteiten zeer vertrouwd met het thema gezondheid. Een extra troef!

Geert Schellens uit Aarschot vervangt me in de provincieraad. Een blij weerzien, want Geert was al raadslid tussen 2001 en 2012. Overigens valt ook bij Groen een wissel te noteren: Tie Roefs neemt de fakkel over van Luc Robijns als gedeputeerde. Luc blijft wel in de provincieraad.

Veel succes allemaal!

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres