Samen Sterker breidt groepsaankopen uit

2013-10-09

sp.a start samen met de socialistische beweging in heel Vlaanderen met samenaankopen. Samen Sterker zal voortaan in elke provincie groepsaankopen organiseren. De samenaankopen voor gas en elektriciteit zijn het bekendst, maar ondertussen kan iedereen meestappen in heel wat andere groepsaankopen. Van autoverzekeringen en isolatiemateriaal tot elektrische fietsen en brandhout. Eén constante in al die samenaankopen: door de krachten te bundelen, dwingen de consumenten de beste prijs af. Met hoe meer ze zijn, hoe sterker ze staan. De korting die je met een groepsaankoop krijgt, kan je nergens anders krijgen.

sp.a breidt de samenaankopen nu samen met de socialistische beweging uit naar heel Vlaanderen. Samen Sterker organiseert nu al succesvolle groepsaankopen in West- en Oost-Vlaanderen. De coöperatieve krijgt nu ook een Antwerpse, Limburgse, Vlaams-Brabantse en Brusselse poot. Op de portaalsite www.samensterker.be kan elke consument ontdekken op welke samenaankopen hij zich in zijn provincie kan inschrijven. De laagste prijs geeft de doorslag, maar ook duurzaamheid is een belangrijk criterium.

In West-Vlaanderen en in Vlaams-Brabant namen vorig jaar telkens meer dan 20.000 gezinnen deel aan de groepsaankopen voor gas en elektriciteit. Op twee jaar tijd werden dankzij de coöperatieve Samen Sterker in West-Vlaanderen meer dan 500 daken geïsoleerd, daar kan geen enkele organisatie of openbaar bestuur aan tippen in Vlaanderen. We willen de samenaankopen nu overal toepassen en nog beter organiseren, om voor nog veel meer gezinnen eerlijke en rechtvaardige prijzen te garanderen.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres