Abortion right

2012-03-22

Op zaterdag 24 maart 2012 organiseert het "Platform voor het recht op abortus in Europa" een bijeenkomst in Brussel. Het "Platform voor het recht op abortus in Europa" is een waakzaamheids- en actieplatform dat de verworvenheden in het kader van abortus wil beschermen. Waarom? (1) Vier Europese landen verbieden abortus, in andere is abortus moeilijk toegankelijk. (2) Machtige lobby's bedreigen onze rechten en vrijheden door de wetgeving te beïnvloeden. (3) Vrouwen die een abortus laten uitvoeren, worden nog te vaak geïntimideerd of als schuldigen behandeld.

In maart 2011 betoogden 3000 mensen tegen abortus. Doe mee! Onderteken ook het charter om het recht op abortus te handhaven. Je kan het charter ondertekenen als individu of als organisatie. En blijf waakzaam, samen met ons. De website staat boordevol internationaal nieuws over abortus.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres