Alleenstaande moeders: hoe doen ze het?

2011-10-10

Gaan werken, het huishouden regelen, zorgen voor je gezin, en als het even kan je kinderen nog wat opvoedingsprincipes meegeven: het zal alleenstaande moeders vertrouwd in de oren klinken. Op een inleefdebat van vrouwenvereniging VIVA-SVV (op 24 oktober in Kessel-Lo) vertellen een wetenschappelijke expert en twee alleenstaande mama’s hun verhaal. Ook beantwoorden ze vragen uit het publiek. Mis deze kans niet!

Het debat vindt plaats op maandag 24 oktober van 9.30 uur tot 12.45 uur in de Restozaal van Jeugdherberg ‘De Blauwput’ (Martelarenlaan 11A, 3010 Kessel-Lo), vlakbij het station van Leuven. Deelname kost 5 euro, voor studenten is het gratis. Koffiekoeken en broodjeslunch zijn inbegrepen in de prijs. Schrijf je in voor 17 oktober 2011 via info@viva-svv.be of 02 515 04 81. Betalen kan via storting op 877-7986501-19 met vermelding ‘voormiddagdebat’ + naam en aantal deelnemers.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres