De Wijnpers gaat FastForward

2014-04-17

Op 26, 28 en 29 april tonen de leerlingen van het 6de jaar ‘Toegepaste beeldende kunsten’ van provinciale school De Wijnpers hun talent. Ze vierden hun creativiteit bot op het thema ‘clean’. Dit thema werd vanuit alle mogelijke hoeken benaderd. Orde en hygiëne, ecologie en milieu, steriele ruimtes en meditatie, maar ook goed en kwaad. Het leverde allemaal stof tot inspiratie. Extra bezieling vonden de leerlingen in tentoonstellingen, maar ook in theater en in filosofische werken. Voor Fast For(w)art 13 kozen de leerlingen elk hun eigen beeldtaal. Van ruimtelijk werk, over kortfilm, fotografie, animaties en games tot strips. Voor elk wat wils dus.

De tentoonstelling opent op 26 april 2014 en kan bezocht worden op 28 en 29 april tussen 10 en 17 uur in de Stedelijke Academie van Leuven (SLAC, Dirk Boutslaan 60-62, 3000 Leuven).

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres