Eerste medishop Socialistische Mutualiteit in arrondissement Leuven

2014-04-02

De Federatie voor Socialistische Mutualiteiten van Brabant (FSMB) opent haar eerste medishop in het arrondissement Leuven. Een hele vooruitgang: vroeger moest je om rolstoelen, krukken, aangepaste bedden, of ander medisch materiaal te lenen naar het kantoor van de mutualiteit. Nu kan je rustig, onder professionele begeleiding, je keuze maken in de medishop.

In de medishop kan je trouwens ook terecht voor allerlei aankopen. Materiaal voor baby’s en kinderen (flesjes, papjes, poedermelk, producten voor kindjes met speciale noden, …) maar ook voor volwassenen (aangepaste oorkussens, massagematerialen, paramedisch materiaal, huidvriendelijke lotions, zitballen en ander licht fitnessmateriaal,….). En goed om weten: ook wie geen lid is van de FSMB kan hier komen winkelen. Je vindt de medishop in de balk van Beel aan de Leuvense Vaartkom. Achter de shop zijn er toegankelijke parkeerplaatsen. Ook parking Tweewaters is vlakbij.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres