Holebihuis 5 jaar jong

2014-04-01

Op 28 maart 2009 opende het Holebihuis in Leuven. Tijdens die 5 jaar werd duidelijk niet stil gezeten. Sinds 2009 groeide het aantal participerende verenigingen spectaculair, van 11 tot 24. En hoewel het zwaartepunt nog steeds in Leuven ligt, sloten er ook organisaties aan uit Halle-Vilvoorde en de regio Aarschot.

Veel enthousiasme, een grote werkkracht en een open geest: zo zou je de vrijwilligers van het Holebihuis kunnen typeren. Verschillende projecten evolueerden naar heuse verenigingen, zoals Goed Gezind (holebi-ouders en wensouders), Leonardo (buitenlandse holebi’s) en de Roze Ballon (holebi’s met een verstandelijke handicap). Ook transgenders zijn in het Holebihuis meer dan welkom. Het Holebihuis is al 5 jaar lang de gedroomde partner voor het provinciaal holebi- en trangenderbeleid. Ideaal om mee samen te werken, zowel inhoudelijk als voor evenementen en projecten. Nog vele mooie jaren!

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres