Graffitikunstenaars Wijnpers maken werk aan Ringbrug af

2014-03-21

Leuven is weer wat kleuriger. De leerlingen 'Beeldende Kunst' van provinciale school De Wijnpers creëerden een indrukwekkend graffitikunstwerk onder de brug van de Leuvense ring. Ze namen een strook van maar liefst 31 meter lang en 3 meter hoog onder handen. De leerlingen van het 5de jaar toegepaste Beeldende Kunsten maken daarmee het werk van hun voorgangers af. Twee jaar geleden pakten die de ringbrug aan de Wijnpersstraat aan met hun spuitbussen. Maar tot nog toe bleef de muur aan de overkant kaal.

Elke leerling maakte een ontwerp voor de brug. Daaruit koos men 5 ontwerpen die de leerlingen verwerkten in een schitterend geheel. Een werk dat een hele week in beslag nam. Eerst bracht men een raster aan, daarna werd het werk laag per laag op de muur gespoten. Proficiat! Meer foto's van dit project zijn hier te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres