Het Energiebad

2011-09-08

Op dinsdag 27 september 2011 van 10 tot 13 uur organiseeert 'Het Energiebad' een coachingsproject voor vrouwen in armoede in CC Oratoriënhof, Mechelsestraat 111, 3000 Leuven. 'Het Energiebad' wil groepen van kwetsbare vrouwen samenbrengen rond één gemeenschappelijk thema, ENERGIE. Vrouwen in armoede zitten met heel wat vragen over energie, de energiekosten voor hun huishouden, hun zoektocht in tal van complexe situaties. De groepsformule zorgt er voor dat op éénzelfde tijdstip vrouwen in armoede samen sterker worden en ook op elkaar kunnen terugvallen in geval van vragen en onzekerheden over het thema. Plaatsen zijn erg beperkt. Aanmelden kan tot en met 19/9 bij Annemie Van Uytven (0497 99 40 13) of Norah Karrouche (0486 65 89 41).

In geval van taalproblemen helpen wij jullie graag bij het vinden van een tolk. Ook voor kinderopvang kan gezorgd worden. Graag een seintje vooraf.

Het Energiebad is een organisatie van Verbruikersateljee.
In samenwerking met www.samenstroom.be en zij-kant.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres