Het wordt weer een druk 1 mei-weekend

2017-04-19

1 Mei, Dag van de Arbeid. Een feest dat socialisten al meer dan 100 jaar vieren. Een dag voor al wie vindt dat we samen vooruit moeten. Ook dit jaar staan er tal van activiteiten op het programma. Start misschien met een stevig ontbijt in Bekkevoort of Rotselaar. Om 10 uur kleurt het Martelarenplein in Leuven rood. Na de toespraken van Vlaams parlementslid Bruno Tobback en federaal ABVV-secretaris Miranda Ulens trekt de optocht door de Leuvense straten. Eindstation is de Vismarkt, tevens de locatie van de 2de editie van het volksfeest ‘Plein Afair’. Die namiddag kan je ook in Londerzeel terecht voor het gratis SOS Rock Festival, of in Halle voor de 1 mei-happening. Maar ook in Diest, Kortenberg, Tienen, Vilvoorde en Zaventem valt heel wat te beleven.

Je hoeft trouwens niet te wachten tot 1 mei. Vanaf 23 april barsten de festiviteiten los. Zo trakteert sp.a in Haacht op 29 april op ijsjes op de Markt. Die dag opent ook de nieuwe Floreal in Herent. Meer informatie over de vele activiteiten vind je via onderstaande link.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres