Iedereen loopt. Opening vierde Vlaams-Brabantse loopomloop in Dilbeek

2014-04-29

Honderdduizenden Belgen trekken minstens 1 keer per week de loopschoenen aan. Meer dan de helft kiest daarbij voor bos, plein of park. Zij kunnen nu ook in Dilbeek terecht, op de 4de Vlaams-Brabantse loopomloop. Een realisatie van de provincie, samen met de gemeente, Bloso en de Vlaamse Stuurgroep Loopomlopen.

Een loopomloop is niet zomaar een traject langs de baan, maar gaat voor minstens 80 % over onverharde wegen en is volledig bewegwijzerd. Het parcours is minimum 5 kilometer lang en bestaat bij voorkeur uit lussen, zodat zowel de beginner als de geoefende loper er plezier aan beleeft.

Dilbeek sluit zo aan bij Meise, Bierbeek en Machelen. Later volgen wellicht Glabbeek, Gooik, Oud-Heverlee, Diest, Boutersem, Merchtem, Affligem en Lennik. En er bestaat ook interesse voor een loopomloop in Kampenhout, Kortenberg en Grimbergen. Keep on running…

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres