Karin en Marc lopen zich Te Gek !? in Diest

2011-09-29

Psychische problemen zijn helaas nog steeds een taboe. Te Gek!? wil dit veranderen en krijgt daarvoor financiële steun van de provincie. Karin en schepen Marc Florquin nemen op vrijdag 30 september deel aan Loop je te Gek!? in Diest. Op 6 oktober stapt Karin mee in de Te Gek!?-Karavaan in Leuven.

"Eén op vier mensen krijgt vroeg of laat psychische problemen. Maar velen zwijgen hierover uit schaamte of angst om niet begrepen te worden. Het wordt hoog tijd dat we normaal doen over psychische problemen in plaats van ervoor op de loop te gaan. Dat is ook de boodschap van Te Gek!? Toon jouw solidariteit en stap of loop mee in Diest en Leuven", zegt gedeputeerde Karin Jiroflée.

Loop je te Gek!? start op vrijdag 30 september om 19.30 uur op de Grote Markt in Diest. Op donderdag 6 oktober vertrekt om 16 uur de Te Gek!?-Karavaan op het Ladeuzeplein in Leuven. Na een voettocht van een uur is er daar ook een groot concert met o.a. De Laatste Showband.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres