Provincie lanceert brochure toertochten voor inline- en handbike

2012-07-03

Rolschaatsen en Vlaams-Brabant hebben al langer iets samen. In de jaren 70 en 80 reed Annie Lambrechts van de ene titel naar de andere, en nu is het de beurt aan Bart Swings. De kampioen uit Herent kaapte dit jaar oververdiend de provinciale sportprijs weg. Toch is het in onze provincie niet evident om te skaten: zoek maar eens een plaats waar je veilig de baan op kan. Spijtig, want dit is een sport die iedereen kan beoefenen. In een club, maar net zo goed alleen of met familie en vrienden. Een perfecte manier om in beweging te blijven.

De provincie ontwikkelde al tal van routes en netwerken voor fietsers, wandelaars en mountainbikers. Met de regelmaat van de klok verschijnen nieuwe kaarten, brochures en gidsen. Maar inlineskaters bleven op hun honger. Zij stoten nog te vaak op onaangename hindernissen. Zelfs routes voor personen met een handicap zijn niet altijd geschikt. De brochure Inline- & handbiketoertochten zet dit recht. Hierin 5 routes in het Leuvense en het Hageland. Veilige wegen, met een geschikte ondergrond en haalbare hellingen. Met korte beschrijvingen en handige kaartjes in zakformaat. Uitgetest door zowel skaters als handbikers. Gratis te bestellen en te downloaden via onderstaande link.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres