Vier mee 1 mei (en start al vroeger)

2014-04-24

1 Mei, Dag van de Arbeid. Een feest dat de socialistische beweging al meer dan 100 jaar viert. Een dag voor al wie sociale welvaart hoog in het vaandel draagt. Ook dit jaar staan er op 1 mei tal van activiteiten op het programma. Start misschien met een stevig ontbijt in Bekkevoort of Rotselaar. Om 10 uur kleurt het Leuvense Martelarenplein rood. Na de toespraken van sp.a-voorzitter Bruno Tobback en ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw trekt de optocht door de Leuvense straten. Na de middag is Londerzeel the place to be, met het gratis S.O.S. Rock Festival. Maar ook in Diest, Tienen, Vilvoorde en Zaventem valt heel wat te beleven.

Je hoeft trouwens niet te wachten tot 1 mei. Vanaf dit weekend barsten de festiviteiten los. Met SOS Haacht op 30 april als supertip. Het volledig programma vind je via onderstaande link.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres