VIVA-SVV klaar voor nog eens 90 jaar

2012-05-02

Zaterdag 21 april blies de socialistische vrouwenvereniging VIVA-SVV 90 kaarsjes uit tijdens een groot verjaardagsfeest in Gent. Om terug te blikken op een rijk verleden, maar vooral om te klinken op een mooie toekomst. Een schitterende dag dankzij de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers. Bedankt daarvoor!

De sfeer zat meteen goed. Burgemeester Daniël Termont hield een begeesterend pleidooi voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen en beloofde ons allemaal een dikke knuffel na 14 oktober. Daarna trok een roodgekleurde stoet van het Sint-Pietersplein naar het ICC in het Citadelpark. 1000 aanwezigen hieven het glas en genoten van optredens, babbels met vriendinnen en een fotoshoot. Als kers op de taart was er een swingende show van Barbara Dex. Na zaterdag is een ding duidelijk: VIVA-SVV is klaar voor (minstens) nog eens 90 jaar!

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres