Vlaams-Brabantse vrouwendag in het teken van gezondheid

2014-02-25

Op zondag 9 maart vindt de Vlaams-Brabantse vrouwendag plaats. Het vormingscentrum Destelheide in Dworp (Beersel) is dan van 12 tot 18 uur de ontmoetingsplaats voor alle vrouwen, van jong tot oud. Een dag van solidariteit met de wereldwijde strijd van vrouwen voor gelijke rechten en vrijheden. Maar ook een evenement met tal van activiteiten voor en door vrouwen. Dit jaar in het teken van ‘gezond leven’. Op het programma staan workshops en lezingen. Onder andere Lieve Blancquaert, Veerle Dobbelaere en Annick Ruyts tekenen present. Er is doorlopend voedingsadvies op maat door diëtisten.

De deelname is gratis en er is opvang voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar. De provincie zet voor mensen die moeilijk in Dworp geraken vanuit Aarschot, Asse, Diest, Haacht, Leuven, Scherpenheuvel-Zichem, Tienen, Vilvoorde en Zaventem een gratis busdienst in. Personen met een handicap kunnen op aanvraag beroep doen op aangepast vervoer en een doventolk.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres