Werken crematorium ‘Hofheide’ schieten op

2012-03-27

Na iets meer dan een jaar ruwbouwwerken krijgt het project Hofheide stilaan vaste vorm. De kelders zijn al klaar van vorige zomer. In de huidige fase zijn alle verticale muren afgewerkt, en wordt de laatste hand gelegd aan het dak. Nu de ruwbouw in een eindfase komt, zijn ook de aannemers technieken met hun opdracht begonnen. Het streefdoel is om tegen het einde van dit jaar Hofheide operationeel te maken.

Het crematorium Hofheide zal een volledig dienstenaanbod aanbieden : de eigenlijke crematie, afscheidsplechtigheden, asbestemming op de site, rouwmaaltijden. Voor de rouwmaaltijden heeft Hofheide een concessieovereenkomst afgesloten met ‘Het Wagenhuis’. Onder hetzelfde dak, maar in een aparte vleugel zullen afscheidsmaaltijden aangeboden worden, die met respect voor eenieders wensen op een stijlvolle en culinair verfijnde manier zullen uitgevoerd worden. Voor de toevallige bezoeker heeft de site Hofheide een publieke cafetaria, met een prachtig uitzicht op de vijver rondom het gebouw.

Het hele project kan opgevolgd worden op de website www.hofheide.be Op deze website zal ook een eerste opendeurweekend aangekondigd worden (vermoedelijk in de maand juni) waarop het brede publiek kennis kan maken met het totaalproject.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres