1 mei: feesten en strijden voor een eerlijkere toekomst

2016-04-21

1 Mei, Dag van de Arbeid. Een feest dat de socialistische beweging al meer dan 100 jaar viert. Een dag voor al wie kiest voor een eerlijkere toekomst. Ook dit jaar staan er op 1 mei tal van activiteiten op het programma. Start misschien met een stevig ontbijt in Bekkevoort of Rotselaar. Om 10 uur kleurt het Martelarenplein in Leuven rood. Na de toespraken van Vlaams parlementslid Bruno Tobback en federaal ABVV-secretaris Miranda Ulens trekt de optocht door de Leuvense straten. Eindstation is de Vismarkt, met het nieuwe volksfeest ‘Plein Afair’. Die namiddag kan je ook in Londerzeel terecht, voor het gratis SOS Rock Festival. Maar ook in Diest, Kortenberg, Tienen, Vilvoorde en Zaventem valt heel wat te beleven.

Je hoeft trouwens niet te wachten tot 1 mei. Vanaf 23 april barsten de festiviteiten los. Zelf zorg ik op 30 april voor bitterballen op de Grote Markt van Haacht. Het volledig programma vind je via onderstaande link.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres