1 mei: vier een week lang de mooiste dag van het jaar

2015-04-17

1 Mei, Dag van de Arbeid. Een feest dat de socialistische beweging al meer dan 100 jaar viert. De mooiste dag van het jaar voor al wie links is. Ook dit jaar staan er op 1 mei tal van activiteiten op het programma. Start misschien met een stevig ontbijt in Bekkevoort of Rotselaar. Om 10 uur kleurt het Martelarenplein in Leuven rood. Na de toespraken van sp.a-voorzitter Bruno Tobback en ABVV-voorzitter Rudy De Leeuw trekt de optocht door de Leuvense straten. Na de middag is Liedekerke the place to be. Maar ook in Diest, Kortenberg, Londerzeel, Tienen, Vilvoorde en Zaventem valt heel wat te beleven.

Je hoeft trouwens niet te wachten tot 1 mei. Vanaf 25 april barsten de festiviteiten los. Met SOS Haacht op 30 april als persoonlijke favoriet. En zak zeker eens naar Aarschot af. Daar loopt van 25 april tot 3 mei de fototentoonstelling ‘Armoede door kinderogen’, een organisatie van Curieus. Het volledig programma vind je op …

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres