1 mei: zekerheid voor iedereen

2019-04-16

1 Mei, Dag van de Arbeid. Een feest dat socialisten al meer dan 100 jaar vieren. Een dag voor al wie vindt dat we samen vooruit moeten. Ook dit jaar staan er op 1 mei tal van activiteiten op het programma. Dit keer onder het motto ‘zekerheid voor iedereen’. Samen voor meer koopkracht, een goed pensioen en zorgzekerheid.

Start misschien met een stevig ontbijt in Bekkevoort, Rotselaar of Zoutleeuw. Om 10 uur kleurt de Vismarkt in Leuven rood. Na de toespraken van Vlaams parlementslid Bruno Tobback en provinciaal ABVV-secretaris Steven Marchand trekt de optocht door de Leuvense straten. Terug op de Vismarkt start ‘s middags de 4de editie van ‘Plein Afair’. Dat volksfeest heeft intussen al 2 broertjes: ‘Pleinafair Hageland’ in Tienen en Pleinafair Diest. Zeker het bezoeken waard. Zelf speech ik op 1 mei in Liedekerke. Daar barsten om 15 uur de feestelijkheden los. Maar ook in Aarschot, Hoeilaart, Londerzeel , Vilvoorde en Zaventem valt heel wat te beleven.

Je hoeft trouwens niet te wachten tot 1 mei. Tremelo bijt op 26 april de spits af met een vooravondfeest. Op 27 april feesten ze in Tielt-Winge en kan je gaan kwissen in Sint-Pieters-Leeuw. Op 30 april is er dan weer een vooravondfeest in Herent. En voor wie echt niet van ophouden weet zijn er op 3, 4 en 5 mei nog activiteiten in Sint-Pieters-Leeuw en Hoegaarden. Meer info over de vele festiviteiten vind je via onderstaande link.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres