Dien bezwaarschriften in tegen afvaloven Kampenhout Sas!

2011-11-16

De Vlaamse administratie verklaarde onlangs de bouwvergunningsaanvraag voor de afvaloven ontvankelijk. Bovendien dient Recover Energy binnenkort wellicht ook een milieuvergunningsaanvraag in bij het provinciebestuur. We roepen daarom iedereen op om een bezwaarschrift in te dienen.

Zowel voor de stedenbouwkundige vergunning als voor de milieuvergunning moet de gemeente Kampenhout een openbaar onderzoek organiseren. Tijdens dit openbaar onderzoek kan iedereen een bezwaarschrift indienen. Een kans die we massaal moeten grijpen om de plannen van Recover Energy te dwarsbomen !

Om zoveel mogelijk bezwaarschriften in te zamelen zette het comité Stop De Oven een aparte website op www.mijnbezwaarschrift.be. Via deze website kan je op een eenvoudige manier een bezwaarschrift indienen. Bovendien vind je er een antwoord op een aantal veel gestelde vragen. Ook sp.a en de Socialistische Mutualiteit helpen graag een handje. De loketbedienden van het ziekenfonds spreken bezoekers aan om bezwaarschriften in te dienen. Die kan je trouwens gewoon binnenbrengen in de kantoren van de mutualiteit. Intussen werkt de provincie aan een Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) dat afvalverbranding in Kampenhout-Sas uitsluit. Zodra dit PRUP voorlopig vastgesteld is, heeft de provincie een stevig instrument om de milieuvergunning te weigeren. Maar het is beter daar niet op te wachten. Dien dus zeker een bezwaarschrift in en overtuig jouw vrienden en buren om hetzelfde te doen!

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres