Groepsaankoop gas en elektriciteit: grijp je kans!

2011-11-17

'Samen sterk', daar is geen speld tussen te krijgen. De groepsaankoop voor gas en elektriciteit van dit voorjaar in Vlaams-Brabant is hiervan een mooi voorbeeld. In het totaal schreven bijna 21.000 gezinnen zich hiervoor in. Voor hen werd een scherpe gas- en elektriciteitsprijs bedongen. Voor sommige gezinnen liep de korting op tot enkele honderden euro's. Samen energie aankopen voel je in je portemonnee, en in tijden van crisis is een lichtere energiefactuur een hele opluchting.

Heb je deze groepsaankoop voor gas en elektriciteit gemist ? Geen nood ! Een nieuwe groepsaankoop staat in de startblokken. Doe dus mee en maak ook jouw familie en vrienden hiervoor warm ! Net als bij de eerste samenaankoop staan twee principes centraal: (1) je stapt over op groene energie, wat goed is voor het milieu, en (2) we begeleiden jou in de administratieve molen als je wil overstappen van energieleverancier.

Tot en met 29 november kan iedereen zich inschrijven op www.samenstroom.be. Op 30 november bieden de energieleveranciers tegen elkaar op. Daarna krijg je een persoonlijke offerte per mail toegestuurd, geheel vrijblijvend en met de nodige tijd om de prijs te vergelijken met andere leveranciers. Tot en met 9 januari kan je beslissen of je van energieleverancier wil overstappen. Waar wacht je nog op ?

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres