Geweld door derden op het werk: studiedag VIVA-SVV en zij-kant op 16 oktober

2014-09-30

Geweld op het werk: het komt vaker voor dan je denkt. Ongeveer de helft van de werknemers kreeg ooit te maken met fysieke, psychologische of seksuele agressie. Soms door leidinggevenden of collega’s, maar net zo goed door klanten of patiënten. En ook zonder blijvende letsels kunnen de gevolgen ernstig zijn. Denk maar aan stress, ziekteverzuim, of zelfs ontslag.

Op een studienamiddag van VIVA-SVV en zij-kant maak je kennis met de nieuwe wet rond psychosociale risico’s op het werk, én je krijgt tips om conflicten en ongepast gedrag binnen jouw organisatie te vermijden. VDAB, KBC en Thuiszorg (Socialistische Mutualiteiten) stellen hun best practices voor. Deze studiedag kadert binnen de campagne ‘Hier trek ik de lijn!’, waarmee VIVA-SVV en zij-kant werknemers en werkgevers willen sensibiliseren rond ongewenst seksueel gedrag door derden.

Geïnteresseerd? Kom dan op donderdag 16 oktober van 14 tot 18 uur naar De Markten (Oude Graanmarkt 5, 1000 Brussel). Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht (voor 8 oktober, via info@zij-kant.be of 02 552 02 62).

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres