Holebifilmfestival ook in Haacht

2011-11-22

Elf jaar geleden startte in Leuven het Holebifilmfestival. Intussen groeide dit uit tot een echte provinciale klepper, met telkens nieuwe locaties, zoals dit jaar Haacht. Een prima evolutie: zo kan iedereen een film meepikken in zijn buurt. Waar je ook gaat (er zijn maar liefst 7 locaties), het programma is veelbelovend. Mooie films die holebi's én hetero's kunnen beroeren, en zo ogen kunnen openen. Want een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Veel kijkplezier !

"The Kids Are All Right"
Vrijdag 25 november, 20.30 uur, Studio 2000, Haacht
Annette Bening en Julianne Moore spelen Nic en Jules, een lesbisch koppel dat al sinds jaar en dag samen is. Nic is de kostwinner van het gezin, een arts die de controle wil behouden over haar omgeving. Jules is dan weer de vrouw van twaalf stielen en dertien ongelukken... (Drama, komedie, USA, 2010, 104'; Regie: Lisa Cholodenko; Cast: Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo)

"Eyes Wide Open"
Zaterdag 26 november, 20.30 uur, Studio 2000, Haacht
Aaron Fleishman, een orthodoxe jood met vier kinderen, neemt de koosjere slagerij van zijn vader over na diens overlijden. Aarons wereld wordt op zijn kop gezet door de komst van de jonge talmoedstudent Ezri. Wanneer de twee teveel tijd samen doorbrengen, keert de orthodoxe gemeenschap zich tegen Aaron. (Drama, Israël, 2009, 91'; Regie: Haim Tabakman; Cast: Zohar Shtrauss, Ran Danker, Tinkerbell)

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres