Lancering nieuw LGBT- netwerk

2018-02-22

Sinds jaar en dag neemt onze partij het op voor de rechten van alle lgbt’s (lesbian, gay, bisexual, transgender). Zo zorgde Guy Swennen rond de eeuwwisseling voor een doorbraak door de antidiscriminatiewet, de openstelling van het burgerlijk huwelijk en de openstelling van de adoptie wettelijk te regelen. Ook in deze nieuwe tijden willen we onze koplopersrol blijven aanhouden. Daarom blazen we ons netwerk van lgbt’s nieuw leven in. Zij kunnen ons helpen de vinger aan de pols te houden en kunnen ons inspiratie geven om nieuwe noodzakelijke wetsvoorstellen te blijven op tafel leggen.

We doen dit met een heuse kick off in de Beursschouwburg in Brussel. Op die avond onthult onze voorzitter John Crombez met het nodige vuurwerk de nieuwe naam van het netwerk. Daarnaast volgt er een panelgesprek met Brussels minister Pascal Smet, de Gentse schepen van Gelijke Kansen Resul Tapmaz, Vera Claes (Zij-kant) en Karin Jiroflée, die deze materie in de Kamer opvolgt. En bij een feestelijke start hoort natuurlijk ook een deftig feestje met dj Hicham El Mzairh aka dj Bubba. Na die kick off volgen er nog activiteiten in Gent en Leuven. Wie op de hoogte wil blijven van verdere activiteiten kan mailen naar lgbt@s-p-a.be.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres