Oude en nieuwe sportschepenen verzamelen in Grimbergen

2013-03-07

Oude rotten maar ook heel wat nieuwe gezichten op de schepenontmoeting van Bloso en de provincie op 6 maart in Grimbergen. Een ideaal moment om elkaar te leren kennen en samenwerkingsverbanden te smeden. Hét ogenblik om plannen en visies af te stemmen in het belang van de Vlaams-Brabantse sporter.

2013 betekent de start van een nieuwe legislatuur, zowel voor de provincie als voor de gemeenten. Maar het is ook een jaar van voorbereiding op de vernieuwingen die vanaf 2014 in werking treden. Om te beginnen het sportdecreet, met aangepaste beleidsprioriteiten en taken voor de verschillende niveaus. Die nieuwigheden en hun consequenties kwamen uitgebreid aan bod in Grimbergen. Al blijft het deels nog koffiedik kijken, want het is niet duidelijk welke financiële gevolgen de interne staatshervorming zal hebben voor het provinciaal sportbeleid. Wanneer de Vlaamse overheid de provincie op zwart zaad zet, zullen ook de gemeenten, organisatoren en sportverenigingen waarmee we samenwerken in de klappen delen. Ik hoop alvast dat het gezond verstand zal zegevieren.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres