Provincie fietst tegen kanker

2011-06-19

Twee ploegen van de provincie Vlaams-Brabant nemen deel aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker. Op 31 mei verzamelden ze aan het Provinciehuis voor een laatste trainingssessie. De 1000 kilometer van Kom op tegen Kanker is de langste fietstocht in Vlaanderen. Deze fietstocht vindt plaats van 2 tot 5 juni.

"De 1000 kilometer is meer dan zomaar fietsen", zegt gedeputeerde Karin Jiroflée. "Het is afzien, erger dan in eender welke fietstocht. Symbolisch voor de de zware inspanningen die kankerpatiënten en hun omgeving dagelijks moeten leveren. En het is ook fietsen voor het goede doel. Want het ingezamelde geld gaat naar de strijd tegen kanker. Ik ben daarom heel blij dat de provincie met twee ploegen deelneemt en wens hen alle succes".

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres