De trein der malcontenten

2014-03-26

De Trein der Malcontenten heeft een nieuwe passagier. Gewezen spoorbaas Marc Descheemaecker maakt de overstap naar de politiek. Op 25 mei duwt hij de Europese lijst van N-VA. Maar het valt niet te ontkennen: hij maakte er een zootje van bij de spoorwegen. De stiptheid van de treinen en de tevredenheid van de reizigers zakten naar een historisch dieptepunt, de financiële erfenis is catastrofaal. Maar telkens lag de schuld bij iemand anders volgens de knorpot met de baard. Perfect op zijn plaats dus in een partij van Calimero’s.

Met de komst van Descheemaecker bladdert het sociaal vernis van N-VA nog verder af. Want na Philippe Muyters (VOKA), Annick De Ridder (Open VLD / Katoen Natie), Lorin Parys (Open VLD / Uplace) en Johan Van Overtveldt (Trends) haalt N-VA een nieuw donkerblauw boegbeeld binnen. Ook ex- postbaas Johnny Thijs en Karel Van Eetvelt (Unizo) staan op het verlanglijstje van De Wever. En Didier Bellens? Die vloekt omdat hij geen Nederlands spreekt.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Karin. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van haar activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres